Projekt

EKO Sport - Izrada web stranice i internet marketing

Za tvrtku Eko Sport Split redizajnirali smo postojeću web stranicu i web shop.Također za ovog klijenta vodimo sve kampanje online oglašavanja na društvenim mrežama i Google Adwords-u.

Projekt

BAGREM - izrada web stranice

Za dućan zdrave hrane Bagrem Solin izradili smo web stranicu u sklopu projekta poticaja Republike Hrvatske. Naglasak u dizajnu su bile vesele, šarene boje baš kao što su i sami proizvodi u ovom dućanu za koji Vam najtoplije savjetujemo da ga posjetite!

Studio ljepote i zdravlja

Gorica

Izrada web stranice, online marketing
Projekt

Villa Gorica - Izrada web stranice i internet marketing

Za apartmane Villa Gorica Ražanj dizajnirali smo web stranicu i web shop.Također za ovog klijenta vodimo sve kampanje online oglašavanja na društvenim mrežama i Google Adwords-u.

Projekt

JEŽURKO - izrada web stranice

Za jedan od najpoznatijih objekata brze hrane u Splitu “Ježurko” izradili smo jednu veselu preglednu stranicu. Obavezno posjetite Ježurka i uživajte u dobroj hrani!

Projekt

Apartments Barišić - Izrada web stranice i internet marketing

Za apartmane Barišić – Seget Donji redizajnirali smo web stranicu i web shop.Također za ovog klijenta vodimo kampanje online oglašavanja na društvenim mrežama i Google Adwords-u.

Projekt

TOUR SPLIT - izrada web stranice

Za turističku agenciju TOUR SPLIT izradili smo web stranicu gdje je pooseban naglasak na jednostavnoj i preglednoj prezentaciji ponude ove turističke agencije.

Pearl of Adriatic

Drvenik & Kaštela

Izrada web stranica za dva ekskluzivna resorta...

Ali ovo nije sve...

Što još možemo?

Izrada plakata, flyera, brošura, kataloga, brendiranje, izrada loga, vizitki, naljepnica, kataloga, memoranduma, kalendara, ponuda...

Mobilne aplikacije

Izrada mobilnih aplikacija za IOS i Android uređaje, publiciranje aplikacija na App Store i Google Play Store-u.

Servis računala i opreme

Servis računala i opreme uz besplatan dolazak na Vašu lokaciju i besplatnu dijagnostiku stanja opreme i otkrivanje potencijalnih problema.