Skip to main content
  • Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/f/2/c/ultrastudiosplit.com/httpd.www/wp-content/plugins/salient-core/includes/vc_templates/vc_row.php on line 666
  • Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/f/2/c/ultrastudiosplit.com/httpd.www/wp-content/plugins/salient-core/includes/vc_templates/vc_row.php on line 678

Rastemo svaki dan

Jednostavno & upečatljivo naš je moto

Stvaramo jer volimo stvarati, uvijek smo u pokretu jer ne volimo stagnaciju, ambiciozni smo i kreativni i zato nas naši klijenti cijene. Dolaze nam i preporučuju svojim poslovnim partnerima jer znamo slušati, prepoznati potrebu klijenta, naći rješenje i implementirati ga.

Učimo i razvijamo se jer je to jedini način opstanka na tržištu, i jer je to jedini način da osiguramo našim klijentima stalan rast i razvoj. Ukoliko tražite partnera u poslovanju koji je točan i ispunjava zadane ciljeve. Ne tražite dalje.

Faza

01. Istraživanje

S klijentom detaljno istražujemo koje su njegove potrebe i ciljevi. Informiranje ili promocija? Ciljane skupine? Povećanje prodaje? Budžet? Vremenski rokovi? – neki su od parametara koje potrebno definirati odmah na početku.

Faza

02. Idejni koncepti i izrada

Klijentu nudimo nekoliko idejnih koncepata na temelju kojih se odabire konačni vizual projekta. Nakon toga krećemo u izradu prema čvrsto određenim rokovima uz kontinuirano izvještavanje klijenta o napretku u projektu.

Faza

03. Praćenje i izvještavanje

Pravi posao počinje tek u trenutku kada se projekt završi te kada je web stranica online. Klijenta izvještavamo o posjetiteljima i nizu drugih parametara koji mogu imati veliki utjecaj na prodaju, popunjenost i sl. U dogovoru s klijentom sadržaj weba osvježavamo i nadopunjavamo.

S nama ćete jednostavno doći do novih klijenata.

Vaš web ne smije biti trošak. Mora biti investicija koja će u razumnom roku privući nove kupce, klijente, povećati prodaju ili popunjenost i time opravdati svoje postojanje.

Izrada weba ne mora biti ogroman trošak

Ali ne vjerujte jeftinim rješenjima ili preskupim ponudama kvazi profesionalaca.

Ne tražite dalje

Provjerite zašto su nas odabrali mnogi za poslovnog partnera!

Povećajte prodaju ili popunjenost

Garantiramo mjerljive i dokazane rezultate. Provjerite kako!

Pogledajte

naše projekte

Već ste odlučili?

Kontaktirajte nas!

x

Ova stranica sadrži cookies tj "kolačiće" kako bi Vam omogućili najbolje korisničko iskustvo prilikom pregleda naše mrežne stranice. Prihvačajući upotrebu kolačića pristajete na naše Uvjete korištenja.

Prihvaćam Odbijam Centar za sigurnost Postavke privatnosti