Pregled projekta

Tvrtka Kaleta inače specijalizirana za usluge u turizmu kontaktirala nas je sa zahtjevom za izradom web stranice kao i potrebom za partnerom u poslovima online marketinga. Specifičnost ovog projekta je brend “Split Apartments Rentals” odnosno jedan od prvih integralnih hotela u Dalmaciji.Tvrtka Kaleta nam se obratila na osnovu preporuke, nakon što su dobili nekoliko zbunjujućih, kompliciranih i preskupih ponuda za ovaj posao. Jednostavna obostrana komunikacija s obe strane s težištem na ciljeve i mjere za postizanje istih urodila je ugodnom obostranom suradnjom.

Za njihov brend Split Apartments rentals izradili smo modernu, životopisnu i razigranu web stranicu a opet jednostavnu i preglednu.
Za ovaj brend radimo višestruke online kampanje prema zahtijevu klijenta. Za ovu tvrtku također smo izradili nekoliko priprema plakata različitih formata, brošure, vauchere a za potrebe marketinga i mali promotivni video koji možete pogledati u nastavku.

Projekt

Split Apartments rentals

Klijent

Kaleta obrt za usluge u turizmu

Obavljeno

Web dizajn, online marketing, priprema brošura i plakata, izrada videa

Za potrebe online 

marketinga izradili smo među

ostalim i ovaj promo video.

Cilj ove kampanje je bio promocija dnevnih i višednevnih izleta koje u suradnji sa svojim poslovnim partnerima organizira naš klijent. Ciljana publika su bili turisti koji se već nalaze u našoj zemlji.